• Hier ga ik voor

  Wanneer iemand tegenover u staat met een rood aangelopen gezicht en schreeuwt dat hij niet boos is, zult u hem niet geloven. We vertrouwen eerder op wat we waarnemen dan op wat er concreet gezegd wordt.

  Een bedrijf communiceert ook op verschillende manieren. Het is van belang dat uw inhoudelijke en uiterlijke boodschap met elkaar overeenkomen. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie bent u?, Wat is uw boodschap?, Wat inspireert u? Onder het genot van een kop koffie wil ik het allemaal van u weten. Waar u zorgt voor de inhoud, zorg ik voor de vorm. Ik structureer de communicatie en maak er een mooier, treffender en een bij u passend geheel van.

 • Dit inspireert mij

  Mijn specialisme ligt in het grafisch ontwerpen. Daarnaast ga ik graag het experiment aan met VJ-ing, 3D-printing en programmeren, wat meerdere malen tot een unieke combinatie met het ontwerpen heeft geleid. Mijn brede interesse bracht me in veel verschillende werkvelden. Zo werkte ik 2,5 jaar als interrem art-director voor een multinational, gelijktijdig ontwierp ik de identiteit van diverse start-ups. Als een kameleon kleur ik naar mijn omgeving zonder mijn vorm en eigenheid te verliezen.

  Weinig opdrachten zijn mij te gek en ook de ongebaande paden weet ik met behulp van mijn netwerk toegankelijk te maken. Ik breng mensen samen en sla een brug tussen content en development.

  U mag van mij verwachten dat ik gedreven, enthousiast en onderzoekend te werk ga. Ik ben pas tevreden wanneer ik net dat beetje meer heb kunnen geven.

 • Kom in contact
 • Adressen

  Bezoekadres:
  Museumpark 25
  3015 CB Rotterdam

  Postadres:
  Sint-Agathastraat 11
  3037 SB rotterdam

 • Social media