De Stichting steunt organisaties in 3 aandachtsgebieden; Den Haag, Joods Nederland en Israël. U kunt hieronder doorklikken naar beleid en aanvraagprocedure van het voor u geldende aandachtsgebied.

Voor de algemene uitkeringen in Nederland gaat de aandacht van de Stichting uit naar organisaties en projecten in Den Haag die zich inzetten voor sociale en economische rechtvaardigheid.

De Stichting richt zich op non-profit organisaties die werken aan de sociale samenhang en verbondenheid in de stad, kansen creëren voor de mensen aan de onderkant van de samenleving en hen steunen om zich verder te ontwikkelen naar (economische) zelfstandigheid.

De stichting ondersteunt de Joodse gemeenschap in Nederland met diverse projecten. Ook projecten met als thema antisemitisme kunnen door de stichting worden ondersteunt. Klik hieronder voor het volledige beleid voor Joods Nederland.

De stichting ondersteunt in Israël organisaties die Ethiopisch-Israëlische mannen en  vrouwen (van 15-30 jaar) vooruit helpen, of specifieke programma’s die deze groepen ondersteunen.

In Israël ondersteunen we ook organisaties die oudere immigranten uit Nederland helpen en ondersteunen.